Blog

Emily Ratajkowski New York'ta Örgü Uzun Elbise Giydi

Örgü maksi elbiseleri yalnızca 23 dolardan başlayan fiyatlarla satın alın

Önerilen tüm ürün ve hizmetleri bağımsız olarak değerlendiriyoruz.Sağladığımız bağlantılara tıklarsanız tazminat alabiliriz.Daha fazla bilgi edin. Mayo İçin Triko Kumaş

Emily Ratajkowski New York'ta Örgü Uzun Elbise Giydi

Yazın hakim olduğu bir kıyafet tarzı varsa o da maxi elbiselerdi; Jennifer Lopez'den Reese Witherspoon'a kadar herkes rahat ve gurur verici trendi giyiyordu.

Ve silüet yakın zamanda geride bırakılacak gibi görünmüyor çünkü Emily Ratajkowski bize bu tarzı nasıl kışa hazırlayacağımızı gösterdi.Model, New York City'deyken şık siyah çizmeler, zincirli çapraz çanta ve serin mevsimler için mükemmel olan örme kumaştan gri uzun askılı elbise giymişti.

Tüm maxi stiller arasında atlet elbiseler, rahat hissi ve zahmetsizce şık görünümü sayesinde bu yaz Taylor Swift ve Mindy Kaling gibi ünlülerin favorisiydi.Karışıma Ratajkowski'nin son zamanlardaki görünümü gibi örme kumaşı da ekleyin ve elbise sonbahara hazır olsun.

Hırkaların altına giyebileceğiniz veya sıcak sonbahar günlerinde giyebileceğiniz yeni bir günlük elbise arıyorsanız, hafif, örgü maksi elbiseler tam size göre.23 $ kadar düşük bir fiyata alışveriş yapabileceğiniz benzerler için okumaya devam edin.

Ratajkowski'nin örgü elbisesinin ince yan yırtmaçını sevdiyseniz benzer bir seçeneği Lulus'ta 50 doların altında bir fiyata alabilirsiniz.Rahat Ama Kiralanmayan maksi elbisenin, sıcak sonbahar günleri için içeriye bol miktarda hava akışı sağlamak üzere uyluk hizasında bir yan yırtmacı vardır.Kolsuz siluet, her gün giymeyi ve topuklu ayakkabılarla giyinmeyi veya dolabınızı düzene sokmak için beyaz spor ayakkabılarla giyinmeyi çok kolaylaştırır.

Sonbahara hazır örgü kumaştan üretilen Banana Republic'in bu pilili maksi elbisesiyle iki trendi birleştirebilirsiniz.Drew Barrymore ve Meghan Markle gibi yıldızlar pililerin hayranlarıdır; çünkü stil sadece nefes alabilir değil aynı zamanda son derece şıktır.Elbisenin pililere ek olarak yürürken ekstra akıcı olmasını sağlayan asimetrik bir etek kısmı vardır.V yakalı ve ayarlanabilir kuşaklıdır ve kolay temizlik için makinede yıkanabilir.

Sonbahar havası biraz öngörülemez olabilir.Biraz daha fazla kapatıcılığa sahip bir maksi elbise arıyorsanız Amazon'da bulunan bu şık seçeneği tercih edin.Merokeety Fitilli Yırtmaçlı Maxi Elbise, göğsü en iyi şekilde kapatan ve serin sonbahar havaları geldiğinde sizi sıcak tutmaya yardımcı olan balıkçı yakaya sahiptir.Yan yırtmaç daha nefes alabilir ve yürümeyi kolaylaştırıyor ve yeşil, siyah ve kahverengi dahil 10 sonbahar tonuyla geliyor.

Emily Ratajkowski'nin kanıtladığı gibi, maxi elbiseler ilkbahar ve yaza özel değil; Amazon, Reformation ve Nordstrom'un daha sevimli ve gösterişli örgü seçenekleri için kaydırmaya devam edin.

İyi bir anlaşmayı seviyor musun?En son indirimlerin yanı sıra ünlülerin modası, ev dekorasyonu ve daha fazlası hakkında güncel bilgilere sahip olmak için PEOPLE'ın Alışveriş bültenine kaydolun.

Emily Ratajkowski New York'ta Örgü Uzun Elbise Giydi

Spor Giyim Kumaşı "Tüm Çerezleri Kabul Et" seçeneğine tıklayarak sitede gezinmeyi geliştirmek, site kullanımını analiz etmek ve pazarlama çabalarımıza yardımcı olmak amacıyla çerezlerin cihazınızda saklanmasını kabul etmiş olursunuz.